DINESEN BYG APS KLARER ALLE OPGAVER INDEN FOR MURER- OG TØMRERFAGET

En seriøs og kvalitetsbevidst totalentreprenør – Dinesen Byg

Vi klarer alle opgaver – store som små. Om det er fugning, brændeovne, tagarbejde, badeværelser, vinduer og døre eller noget helt andet, kan vi tilbyde vores ekspertise

Vi har stort fokus på kvalitet og grundighed ned til mindste detalje. Det gælder både, når det er en enkelt dør, der skal udskiftes, og når det drejer sig om en stort totalentrepriseprojekt

Vores mål er at levere solide, funktionelle og æstetisk pæne løsninger, som vores kunder kan være tiflredse med både nu og i mange år frem.

Kontakt os på telefon 20 99 50 99 for et uforpligtende tilbud eller klik dig videre her på siden og læs mere om, hvad vi kan tilbyde.

1 kopier

Murer- & Entreprenørfirmaet Dinesen Byg ApS klarer alle opgaver inden for murer- og tømrerfaget. Vi er kendt for kvalitet i alle aspekter af ordet. Lige fra første møde til, at sidste hånd er lagt på projektet og alle kroge er gennemgået.

Brænder for faget

Bag virksomheden står Nick Dinesen, som har mange års erfaring inden for branchen. Nick er uddannet murer og arbejdede i flere år som rejsemontør, inden han startede sit eget firma.

Derfor favner han bredt og kan rådgive inden for mange forskellige opgavetyper.

Vi brænder for vores fag, og vi arbejder med hænder og sjæl, uanset om det er et lille eller et stort projekt, der er i spil. Vi går med lige stort engagement til alt arbejde, og det tror vi, er en af grundene til, at vores kunder ofte anbefaler os til andre.

Stor erfaring

Hos Murer- & Entreprenørfirmaet Dinesen Byg ApS har vi stor ekspertise inden for totalentrepriser, hvor vi er tovholder på

projektet, og hvor vi varetager kontakten til kunden og til alle relevante faggrupper. Det letter arbejdsprocessen samt gør den billigere og mere effektiv.

Vi har en god fast kundekreds og er selvfølgelig altid interesseret i at hjælpe nye kunder.